Frederikshavn White Hawks

Frederikshavn smed føring væk

Esbjerg løb med to point i Scanel Hockey Arena

Arkivfoto: Bent Bach

Arkivfoto: Bent Bach

ISHOCKEY:Det lignede tre gode point til Frederikshavn White Hawks, da de fortjent gik ind til tredje periode af fredagens hjemmekamp mod Esbjerg foran 3-1. Men de forsvarende danske mestre var ikke slået, og vestjyderne endte med at vinde 4-3 i overtiden, så der kun blev et enkelt point til frederikshavnerne.

Der var spillet mindre end et minut, da Joachim Linnet tændte op under festen foran 2375 tilskuere i Scanel Hockey Arena med sit mål til 1-0. Der var også muligheder nok til hjemmeholdet for at udbygge føringen, men i stedet udlignede Felix Scheel efter et kvarter spil.

Midtvejs i opgøret kom så to Frederikshavn-scoringer på mindre end et minut. Først ved Mark Hurtubise og kort efter fra Henrik Erikssons stok.

I tredje periode kom Esbjerg dog bedre med og fik reduceret midtvejs ved Justin Crandall. Siden blev en udvisning til Gorm Topholt dyr, for den udnyttede Felix Scheel med sin anden scoring til at udligne for vestjyderne.

Overtiden var knap to minutter gammel, da Nicholas Crawford afgjorde for Esbjerg til 4-3, og så måtte hovedparten af de mange tilskuerne traske skuffede hjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.