Anfører: Vi skal blive bedre hjemme

White Hawks har tabt 12 gange på egen is i denne sæson - og det skal blive bedre, erkender anfører Rasmus Søndergaard

Anders Kjærgaard
Nick Olesen (tv) og Anthony DeLuca har været vigtige brikker i en White Hawks-offensiv, der generelt har været velfungerende. Resultaterne har - især på hjemmebane - dog været for svingende.Arkivfoto: Kurt Bering
Ishockey 20. februar 2018 06:11

ISHOCKEY: 12 nederlag på egen is.

Sådan er status for Frederikshavn White Hawks forud for slutspillet i Metalligaen i ishockey.

Anfører Rasmus Søndergaard erkender da også, at der skal præsteres bedre hjemme i Nordjyske Bank Arena, hvis drømmen om medaljer skal realiseres.

- Vi er kede af, at vi har tabt 12 hjemmekampe. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og det skal blive bedre. Jeg har ikke noget sikkert bud på hvorfor, vi har haft det svært hjemme, men jeg synes ikke, det har sat sig i holdet. Vi kan godt mærke et pres fra tilskuerne, men det er kun naturligt, at vores fans ikke er tilfredse. Men det er ikke sådan, at vi er bange for at spille hjemme, siger Rasmus Søndergaard.

White Hawks indtager tredjepladsen inden de resterende fire spillerunder, men holdet presses bagfra af Esbjerg, Rødovre, Odense og til dels også aftenens modstander, Rungsted.

- Det er utrolig tæt. Vores fordel er, at vi stadig ligger på tredjepladsen og har afgørelsen i egne hænder, siger Rasmus Søndergaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...