Ishockeyvold

Anklager kræver fængselsstraf til White Hawks-spiller

Retssag mod voldstiltalt ishockeyspiller starter i næste uge

Arkivfoto: Lars Pauli

Arkivfoto: Lars Pauli

FREDERIKSHAVN:Anklagemyndigheden kræver ishockeyspilleren Kristian Jensen fra Frederikshavn White Hawks idømt fængselsstraf for vold mod en ishockeyspiller fra Odense Bulldogs under en ishockeykamp i Frederikshavn 20. september.

Kristian Jensen er tiltalt for at have slået Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen i hovedet med knytnæve, efter at have væltet ham omkuld på isen, hvorved hans hjelm faldt af. Odense-spilleren mistede bevidstheden og fik hjernerystelse.

I oktober rejste politiet tiltale mod Frederikshavn-spilleren for vold, og retssagen mod ham er nu berammet til 15. november ved Retten i Hjørring, oplyser anklager Torben Kaufmann fra Nordjyllands Politi.

Kristian Jensen er tiltalt efter den såkaldt "milde voldsparagraf" i straffeloven, paragraf 244, og anklageren kræver fængselsstraf for volden på ishockeybanen.

Ishockeyspillerens forsvarsadvokat har tidligere oplyst til NORDJYSKE Medier, at Kristian Jensen nægter sig skyldig og går efter at blive frifundet. Sagen hører slet ikke hjemme i en retssal, for der er ikke tale om vold i straffelovens forstand, lyder det fra forsvareren.

Læs mere her:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.