Blackhawks’ damer også i DM-finalen

Dameholdet ville ikke stå tilbage for herreholdet

Blackhawks piger er ligesom herrer klar til DM-finalen.
Frederikshavn 16. april 2018 10:46

FREDERIKSHAVN: Efter en ret overbevisende sejr i den første semifinale på "hjemmebanen" i Aalbæk i påsken, rejste Blackhawks dameligahold til København for at vinde én af de to sidste semifinalekampe for at sikre en plads i DM-finalen næste weekend i Ringsted, hvor Benløse Floorball arrangerer finalestævnet.

Det blev en intens og til tider hårdt spillet kamp i den anden semifinale, som Blackhawks vandt med 7-2.

Blackhawks kom bedst ud til kampen og var opsat på ikke at skulle overnatte i hovedstaden.

Udeholdet pressede Copenhagenpigerne i bund fra start, og kunne i det 4. minut bringe sig foran 1-0 på en frislagskombination, hvor Helle Grønbech havde sidste stav på bolden, men den strejfede en modstander og målet blev noteret som et selvmål.

Copenhagen lagde ud med et voldsomt pres på hele banen i 2. periode, men Blackhawks red stormen af og i det 13. minut kunne Caroline Christoffersen med en assist fra Annika Bengtsson bringe sig foran med 2-0 og da Laura de Fries scorede til 3-0 i det 18. minut, så det godt ud for udeholdet efter en periode, hvor man var på nippet til at miste grebet om kampen.

Straks i 3. periode kunne Laura de Fries øge til 4-0, men da Blackhawks fik en "tynd" udvisning imod sig, reducerede Copenhagen til 1-4 og yderligere efter fem minutter til 2-4.

Da var kampen åben igen.

Men Nanna Sørensen ville det anderledes og med et rigtigt energimål bragte kun Blackhawks foran med 5-2 i det tiende minut. 30 sekunder senere scorede Caroline igen for Blackhawks til 6-2 og kampen var i realiteten afgjort.

Annika Bengtsson sluttede dog den spændende semifinalerunde med et mål til 7-2 i det 14. minut.

Det var en flok glade piger fra Frederikshavn, der kunne annullere en overnatning i hovedstaden og vende næsen nordpå igen med blikket rettet mod en DM-finale lørdag.

Herrerne mod Benløse

Lørdag blev det afklaret, hvem Blackhawks herreliga skal møde i DM-finalen.

Her vandt Benløse den femte og afgørende kamp over Sunds Seahawks om finalepladsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...