Coronavirus florerer på skole i Frederikshavn

Fire personer konstateret smitte og en række klasser og medarbejdere er udpeget som nære kontakter

Frydenstrands Skoleafdelingen er ramt af et udbrud af coronavirus, som skolen nu forsøger at inddæmme i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

Frydenstrands Skoleafdelingen er ramt af et udbrud af coronavirus, som skolen nu forsøger at inddæmme i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Coronavirus florerer på Frydenstrands Skoleafdeling på Abildvej i Frederikshavn, og det har nu fået konsekvenser for en række medarbejdere og skoleklasser.

Frydenstrand Skoleafdeling udgør sammen med Nordstjernen Skoleafdeling på Rimmens Allé Skoledistrikt Øst i Frederikshavn med i alt 260 ansatte og ca. 1600 elever - heraf ca. 700 elever på Frydenstrands Skoleafdeling.

Lørdag meddelte kommunen, at en medarbejder og en elev i 5. klasse var konstateret smittet med covid-19 - og at eleverne i klasserne 2.A, 2.C og 5.S samt yderligere fire medarbejdere var defineret som nære kontakter og sendt hjem til test og isolation.

Mandag har det så vist sig, at en af de fire medarbejdere samt en elev fra en af de to 2. klasser nu også er testet positiv.

Ifølge Frederikshavns Kommunens hjemmeside betyder det, at eleverne i 3.A samt yderligere én medarbejdere bliver betragtet som nære kontakter.

De er derfor også blevet bedt om at holde sig hjemme og lade sig teste, før de kan vende tilbage til skolen på den anden side af påskeferien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.