Dodo & The Dodos til Rock i Frederikshavn

Dodo & The Dodos går på scenen på Knivholt til Rock i Frederikshavn 2018.
Frederikshavn 13. oktober 2017 10:20

FREDERIKSHAVN: Næste års fedeste hygge- og havefest - Rock i Frederikshavn på Knivholt - er klar til take-off.

De første to musiknavne er skrevet på plakaten. Aura Dione og Dodo & The Dodos er garanter for, at det helt sikkert bliver endnu en uforglemmelig musikfest under åben himmel!

Forberedelserne er i gang til næste års 12 timers, nonstop musikfest på Knivholt uden for Frederikshavn. Der forhandles med kunstnernes managers, og de to første navne er allerede klar til festivalplakaten.

Hver sin smag

- Musiksmag er forskellig. Det er svært at gøre alle tilfredse, men en ting kan alle enes om: At vi skal hygge os sammen, når vi står på festivalpladsen til Rock i Frederikshavn. Og netop dét lægger programmet i den grad op til i år, siger Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

Han er ikke i tvivl om, at de tusindvis af gæster nok skal få stillet musiksulten. Og mere til!

- Der er udstedt syng-med-garanti, når Dodo & The Dodos blander firser og halvfemserhits med en omgang iørefaldende popsange fra succesbandets senere udgivelser. Det skal nok blive et lykkeligt gensyn med dem på festivalpladsen, siger Casper Høgsted.

Aura fra Toppen af Poppen

Hitsnedkeren og 10 års jubilaren Aura Dione kan i øjeblikket opleves i Toppen af Poppen på TV2, men sangerinden har hittet med radiovenlige popbaskere i et årti. Aura brød igennem i 2007 med hittet ’Something From Nothing’ og har siden da udgivet tre album med hits som ’Geronimo’ og ’I Will Love You Monday’. Hun har desuden vundet adskillige priser både herhjemme og i udlandet, ligesom hun har toppet hitlisterne i Tyskland, Østrig og Polen.

- Der er flere fede navne på vej, som vi håber at kunne offentliggøre i løbet af kort tid. Det bliver en god dag, hvis man har en bred smag ... altså musiksmag, siger Casper Høgsted med et skævt smil.

Scor en goodiebag!

Billetsalget skydes i gang til Open By Christmas i Frederikshavn 24. november. Som sædvanligt er der en goodiebag med værdikuponer og lokale gavekort til billetkøberne.

Læs mere her - og på Rock i Frederikshavns facebook-side.

Tema: ROCK I FREDERIKSHAVN 2018

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...