Hjem fra Shanghai for at leve drømmen ud i Frederikshavn

Kim Jensen foran lokalerne på Håndværkervej 1 i Frederikshavn. Her sammen iværksætterrådgiver Tanja Jørgensen. Privatfoto
Frederikshavn 13. februar 2018 10:46

43-årige Kim Jensen er efter flere år i Shanghai vendt tilbage til sine rødder i Frederikshavn for at starte virksomheden Dan Industrial ApS, der med afsæt i et indgående kendskab til det globale leverandørmarked vil sikre konkurrencedygtige priser til jern- og maskinindustrien.

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og er nu et sted i mit liv, hvor jeg har kontakterne, erfaringen og motivationen til at handle på den drøm, siger Kim Jensen, som med sit kendskab til prisstrukturen på det globale marked vil tilbyde jern- og maskinindustrien gode prisvilkår for deres indkøb af på alle former for værktøjer, løftegrej, tekniske artikler og svejseudstyr.

Endnu bedre vilkår

Ideen til at stifte Dan Industrial kom efter en årrække i indkøbsfunktioner ved store globale virksomheder, hvor Kim Jensen så muligheden for at skabe endnu bedre vilkår for danske virksomheder.

- Vi skal holde os i selen for at følge med. Min forretning bygger på en enkel værdikæde, hvor alle fordyrende mellemled er væk. Dermed sikrer jeg konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Målet er hele tiden, at vi skaber værdi for kunderne. Er der aktiviteter eller led, som gør det modsatte, skal det skæres væk eller nytænkes. Derudover er det essentielt for mig, at alle kunder uanset størrelse oplever samme konkurrencemæssige forhold, fastslår Kim Jensen

Dan Industrial har adresse på Håndværkervej 1 i Frederikshavn, hvor der er indrettet lagerfaciliteter og kontor. Udover salg af produkter supporterer Dan Industrial virksomheder i forbindelse med leverandør-forhandlinger med det formål at reducere kundernes totale omkostningsbase.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...