Hvad betyder det ny forsvarsudspil for Frederikshavn og Nordjylland?

Socialdemokraterne inviterer til møde om forsvarsudspil - mandag i Metalhuset

Hans Christensen
Bjarne Laustsen deltager i mødet om forsvaret mandag. Arkivfoto
Frederikshavn 12. oktober 2017 16:12 - Opdateret 13. oktober 2017 10:23

FREDERIKSHAVN: Socialdemokratiet i Frederikshavn inviterer til møde om det nyligt fremlagte udspil til forsvarsforlig hos Dansk Metal, Håndværkervej 2, kl. 19,00 mandag den 16. oktober.

Først vil folketingsmedlem Bjarne Laustsen (S) give en briefing om et nyt forsvarsforlig, og udfordringer med at øge budgettet, samt hvor pengene skal komme fra.

Herefter vil Chef for søværnets skole Michael Flagstad give en orientering om konsekvenserne for den ny skolestruktur samt risikoen for, at der skal etableres en tredje eskadre i Korsør.

Socialdemokratiet håber, at repræsentanter fra Flådestation Frederikshavns mange ansatte og de tilhørende underleverandører vil møde op og give deres besyv med; ligeså vel som repræsentanter for den nyligt nedsatte kommunale task force vil komme og bidrage.

- Vi håber, at mødet vil munde ud i, at man fra Frederikshavns side samlet retter henvendelse til regering og Folketing om at tænke sig godt om, inden man begynder at flytte arbejdspladser fra Frederikshavn, lyder budskabet fra Socialdemokraterne.

NB: Man skal tilmelde sig, til Bjarne Laustsen på Sbjal@ft.dk eller sms 61623539 efter først til mølle princippet, da der kun er plads til 75 i Metalhuset.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...