Indbrudsbande slår til igen - politiet opfordrer til at holde øje

Der er stadig mange indbrud i den østlige del af Vendsyssel

Jesper Ramsing
Arkivfoto
Indbrud 7. november 2018 19:43

FREDERIKSHAVN/BRØNDERSLEV: Onsdag morgen var der otte nye indbrud i Frederikshavn og Brønderslev kommuner på politiets døgnrapport.

Det kommer efter en weekend, hvor der blev begået hele 14 indbrud i samme område.

Politiet mistænker, at en gruppering af omrejsende kriminelle står bag de mange indbrud, og politikommissær Peter Skovbak har en kraftig formodning om, at det er de samme gerningsmænd, der også står bag de fleste af de nye indbrud.

– Ud fra fremgangsmåden og valget af koster, så må vi sige, at der er en kraftig mistanke om, at det kan være omrejsende kriminelle, der huserer i øjeblikket, siger politikommissæren og fortsætter:

– Derfor opfordrer vi borgerne til at holde øje, og ringe til politiet på 114, hvis de ser noget mistænkeligt.

Slår til i eftermiddagstimerne

Indbruddene den seneste uges tid er karakteriseret ved, at de primært foregår i eftermiddagstimerne og de tidlige aftentimer, hvor der er blevet mørkt.

Gerningsmændene skaffer sig typisk adgang gennem et vindue, og så går de efter letomsættelige ting som f.eks. kameraer, smykker, kontanter, telefoner osv.

Indbruddene tirsdag passer også godt til den fremgangsmåde.

Otte indbrud

I Brønderslev blev tre villaer udsat for indbrud. I eftermiddagstimerne blev der stjålet kamera, computer, mobiltelefon og en Playstation fra en villa i Mossøparken i Brønderslev.

To villaer på Skovtoften i Brønderslev havde også indbrud, hvor der blev stjålet smykker og kontanter.

På Skramgårdsvej i Strandby slap indbrudstyvene afsted med et pas og kontanter.

Derudover har der været indbrud i en lejlighed på Rimmens Alle i Frederikshavn, hvor der dog ikke er overblik over, hvad der er stjålet.

Og på L. P. Houmøllers Vej i Frederikshavn blev der ikke sjålet noget.

Endelig har en villa på Vævervej i Sæby og en villa på Grundtvigsvej i Elling haft indbrud. Ved første indbrud er der stjålet en cykel, og ved andet indbrud har gerningsmændene taget et betalingskort og efterfølgende brugt det, fortæller Peter Skovbak.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...