Kasper Lau siger farvel til byrådet: Tak for jeres tillid

Nyt job uden for Nordjylland får DF'er til at trække sig

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kasper Lau (DF) har fået nyt job. Lasse Vejby Madsen

FREDERIKSHAVN:Kasper Lau fra Dansk Folkeparti udtræder af byrådet i Frederikshavn kommune 30. juni 2020

- Da jeg har valgt at sige ja til et nyt job, som indebærer, at jeg ikke længere kan blive boende i Nordjylland, kan jeg desværre ikke fortsætte mit hverv som byrådsmedlem i Frederikshavn kommune. Derfor har jeg anmodet om, at udtræde af byrådet fra 30 juni, fortæller Kasper Lau i en pressemeddelelse.

- Det har været et stort privilegie at få lov til at arbejde for bedre forhold inden for social- og sundhedsområdet, heriblandt for kommunes fantastiske medarbejdere, som hver dag bidrager med en kæmpe indsats, for at yde omsorg og støtte for de borgere, som har behov for hjælp.

- Desværre er dette område fortsat præget af en negativ udvikling, som består af besparelser og en jagt på urealistiske effektiviseringer, som medfører skadelige konsekvenser for de borgere som har behov for hjælp, og svækker grundpillerne i vores velfærdssamfund.

- Jeg vil gerne takke alle jer, som har vist mig jeres tillid i form af jeres stemme, samt alle jer der har støttet og bakket op om mit politiske arbejde. Det er jeg dybt taknemmelig for, slutter Kasper Lau.

Lars Oldager, som ellers gik til valg som DF'er, bliver ny mand i byrådet - nu som socialdemokrat.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.