Kronhjort reddet i land

Det tiltrak mange mennesker, da en ung kronhjort flygtede søndag ud i havet ved Palmestranden i Frederikshavn

Charlotte Bøje
En fuldt udvokset kronhjort med sit gevir. Den unge kronhjort, som kom lidt for langt ud at svømme søndag var dog en ung kronhjort uden et stort og flot gevir.Arkivfoto: Eva Seider
Frederikshavn 13. november 2017 13:27

FREDERIKSHAVN: Det tiltrak omkrig 50 mennesker på Palmestranden, da en ung kronhjort søndag eftermiddag skulle reddes op af havet. Det oplyser politikommissær Carsten Kjær fra Lokalpoliti i Frederikshavn. Den unge kronhjort havde forvildet sig ud i vandet og, hvor den lå og svømmede panisk rundt. En 51-årig jæger fra Elling blev ironisk nok kronhjortens redningsmand. Han sprang ud i en båd og fik fat i dyret, som blev trukket ind på land, hvor Beredskabet i Frederikshavn stod klar til at hjælpe.

- Det var en unge, som var bange, så for at berolige den fik den bind for øjnene og kørt ud til jægerens ejendom, hvor den kom ind i en indhegning indtil en specialist i hjortevildt fra vildtplejestationen i Ålbæk havde sikret sig, at den var OK. Bagefter blev den lukket ud i det fri igen, beretter Carsten Kjær.

- Måske var flygtet ud i havet på grund af mennesker på stranden, men det var dejligt at det endte godt, siger politikommissæren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...