Ønske om multicenter bag Stadion

10-15 foreninger har konkretiseret ønskerne om fremtidigt multicenter

En gruppe foreninger ønsker at bygge et multicenter mod syd bag tribunen på Frederikshavn Stadion.Arkivfoto: Lasse Sand Rasmussen

En gruppe foreninger ønsker at bygge et multicenter mod syd bag tribunen på Frederikshavn Stadion.Arkivfoto: Lasse Sand Rasmussen

FREDERIKSHAVN:Et nyt multicenter placeret umiddelbart på bagsiden af betontribunen på Frederikshavn Stadion er et stort ønske hos i første omgang 10-15 lokale foreninger, der er klar til at indgå i et forprojekteringsarbejde, og med 100.000 kroner allerede bevilget af Folkeoplysningsudvalget, kan det egentlige arbejde nu påbegyndes.

Op mod et halvt hundrede deltog forleden i et møde i FFK Centret på Flade Engvej om en konkretisering af Multicenter-planerne, og man kom altså et meget vigtigt skridt videre.

Der er stor opbakning til det videre forløb fra samtlige fremmødte foreningsledere.

- Og endnu flere foreningsbestyrelser har seriøst drøftet at træde ind i projektet, og alle vil være velkommen, siger formanden for Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, Henrik Carlsen.

Placeringen bag ved byens fodboldstadion kan ifølge de deltagende foreninger blive en del af den kommende midtbyudvikling, men også andre muligheder blev nævnt som potentielle og undersøges.

Der skal nu nedsættes konkrete og aktive arbejdsgrupper og daglig leder i FFK-Centret, Marianne Rasmussen, står parat til at modtage navne og foreninger frem til deadline 10. maj.

- Naturligvis vil det løbende være muligt at komme med i projektarbejdet, og det vil i forprojekteringsperioden være omkostningsfrit for foreninger at hoppe ind og ud, siger Henrik Carlsen.

FUF trækker sig nu lidt tilbage og overlader ledelsen til Marianne Rasmussen, FFK, og de resterende styregruppemedlemmer.

- Processen er sat i gang, og projektet oprettes nu konkret som en sag hos Lokale- og Anlægsfonden, siger FUF-formanden.

Følgende foreninger har meldt sig klar til at deltage i udviklingsprocessen:

Frederikshavn Firmaklubber FFK, Gymnastikforeningen FG90, DanceStudio. JAM Cheerleaders, ROMITEA Teater/rollespilsforening, FFLR Rollespil, Middelalder Lejesvendene, Frederikshavn Billardklub, Frederikshavn Skyttekreds, Frederikshavn Volleyballklub, Pugilist Bokseklub, IdrætsSamvirket og Frederikshavn Ungdoms Fællesråd, FUF .

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.