Pers kranie holdt ikke til voldsomt slag, men hjælpen var nær: - Jeg er så taknemlig

Eksportchauffør Per Bambi Brodersen havde et uheldigt besøg i Frederikshavn i mandags, men nu har han fundet det par, som straks kom til hjælp 

Per Bambi Brodersen var uheldig, da han skulle aflevere en palle varer i Frederikshavn  <i>Privatfoto</i>

Per Bambi Brodersen var uheldig, da han skulle aflevere en palle varer i Frederikshavn Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Det ser dramatisk ud  - det sår, der strækker sig over hele oversiden af  kraniet på eksportchauffør Per Bambi Brodersen, der mandag middag skulle aflevere en palle med fiberplader ved en villa ved Vejlegade og Kertemindegade i Frederikshavn. 

Han erkender blankt,  at han begik flere fejl på den truck, som han havde med på lastbilen. 

- Jeg satte tårnet ned, mens jeg kørte, og så gik den på snuden, og jeg blev slynget fremad og opad. Bøjlen på trucken holdt til det, men det gjorde min hovedskal ikke, og jeg havde selvfølgelig heller ikke sele på, fortæller Per Bambi Brodersen fra sit hjem i Kollund i Sønderjylland. 

Heldigvis var hjælpen nær. Et par, der havde været ude at vinterbade, kom til hjælp, og skaffede ham en midlertidig forbinding og bl.a. hans telefon og pung fra lastbilen. De sørgede også for, at der blev tilkaldt en ambulance. 

- Det tog hele stressen ud af situationen, og vi kunne også lave lidt sjov med det, der var sket. Jeg er dybt taknemlig, siger Per Bambi Brodersen, der efterfølgende søgte efter parret på Facebook for at takke dem. 

- Nu har jeg fundet dem og sendt dem blomster og chokolade, fortæller Per Bambi Brodersen, der blev syet med 34 sting på Hjørring Sygehus. 

- De startede med at sy fra hver sin side og mødtes på midten. 

Per Bambi Brodersen er dybt taknemlig over den hjælp han fik i Frederikshavn, og nu har han fået kontakt med det par, der hjalp ham. <i>privatfoto </i>

Per Bambi Brodersen er dybt taknemlig over den hjælp han fik i Frederikshavn, og nu har han fået kontakt med det par, der hjalp ham. privatfoto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.