Coronavirus

Restauranter i Skagen lukkes efter smitte

Flere ansatte smittet efter travl "Hellerup-uge"

Arkivfoto: Foto: Nicolas Cho Meier

Arkivfoto: Foto: Nicolas Cho Meier

SKAGEN:Efter den såkaldte ”Hellerup-uge” i Skagen, hvor byen fik besøg af mange gæster - heriblandt nordsjællandske velhavere - har flere beværtning og restauranter valgt at lukke ned på grund af covid-19-smitte.

Jakobs Café & Bar i Skagen har lukket, efter flere medarbejdere er konstateret smittet med corona. Det skriver baren i et opslag på Facebook:

”Da vi nu har 3 smittede blandt vores personale, har vi valgt at lukke caféen i nogle dage, til vi har overblik over situationen.”

Også Cafe & Restaurant Kokkenes i Skagen holdt lukket søndag, efter en medarbejdere er smittet. Kokkenes skriver på Facebook:

”Vi blev ringet op af en medarbejder der er testet positiv på en lyntest...Vi holder lukket søndag d. 25/7, så alle ansatte kan få lavet en pcr test og krydser alt hvad vi kan for vi kan åbne igen på mandag.".

Pakhuset i Skagen er også midlertidigt lukket. Restauranten skriver på Facebook:

”Vi er også blevet ramt af corona oven på en festlig uge med fuldt hus. To personer i vores personale er testet positiv i Quick-test, og derfor har vi valgt at lukke restauranten med det samme.”

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden