Sæby Søbad på folkeaktier

Et nyt driftsselskab, der vil skabe liv i og omkring Sæby Søbad, er nu under forberedelse

Tommy Thomsen
Sæby Søbad: Der åbnes nu mulighed for at tegne folkeaktier til nyt driftsselskab.Foto: Tommy Thomsen
Sæby 17. april 2018 09:30 - Opdateret 17. april 2018 10:01

SÆBY: En gruppe initiativtagere med Søren Kristiansen i spidsen er klar med et projekt, der skal skabe liv i og omkring Sæby Søbads centerbygning.

- Hvis det lykkes husejernes selskab, Sæby Søbad Centerbygningen a/s, at erhverve bygningen, skal vi sikre os, at der straks kan igangsættes aktiviteter og servicefunktioner i bygningerne, siger Søren Kristiansen.

Arbejdsgruppen vil derfor allerede nu sikre sig, at der er kapital og bred opbakning fra lokalbefolkningen. Derfor vil gruppen søge at sælge tusinde folkeaktier á 1.000 kroner.

Stram tidsplan

- Grundet en stram tidsplan skal man være hurtig for at sikre sig en aktie, da salget slutter 21. april, oplyser Søren Kristiansen.

Interesserede kan reservere aktier (ikke bindende, red.) ved at sende en mail til vivilsaeby@gmail.com eller man er velkommen til at henvende sig hos Advokatfirmaet Ghiladi og Dalsgaard i Sæby for at blive skrevet op.

Initiativgruppen oplyser, at de ikke ønsker at stå alene med projektet og har en tro på, at har folk ejerskab, engagerer de sig og kommer ud af busken med ideer og forslag, der kan skabe både liv og aktivitet.

Åbent hus på søbadet

- Kan man skabe det, skaber man også omsætning og indtjening, og det ikke kun på Søbadet, men også hos de handlende og øvrige serviceerhverv i Sæby. En turist er ikke kun en, der taler et fremmed sprog. Det er også besøgende fra nærområdet, der kommer til byen fordi der er noget at komme efter, lyder det.

Det nye selskab skal drive cafe og restaurant, sørge for servicering af konferencer, afholde fester/selskaber, foredrag, events, intime koncerter med videre, er planen.

Aktionærerne tilbydes at komme med forslag til fornyelse og arrangementer og i et vist omfang også hjælpe til med gennemførelsen af disse.

- Der har været kontakt til mange foreninger, og de kan sagtens se sig selv gennemføre arrangementer på stedet, arrangementer de i dag har svært ved at gennemføre, fordi man ikke har rammerne til det.

Når vi har fået tilkendegivelse på halvdelen af de udloddede aktier, holder vi åbent hus på Søbadet, hvor vi præsenterer budgetter, tidsplan, med videre og herefter tegnes bindende tilsagn, slutter Søren Kristiansen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...