Simioni: Kontrolleret desperation

Frederikshavn White Hawks skal finde energien fra de sidste fem minutter af anden kvartfinale frem

Søren Olsson
Mario Simioni vil se mere vilje fra sit mandskab. Spillet har egentlig været godt nok. Arkivfoto: Henrik Bo
Frederikshavn White Hawks 13. marts 2018 06:10 - Opdateret 13. marts 2018 07:57

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks har i den grad ryggen mod muren inden den tredje kvartfinalekamp imod lokalrivalerne fra Aalborg Pirates.

Holdet er 2-0 nede i serien efter de to første kampe, og Frederikshavn fortsætter dermed den dårlige form, der i de sidste uger af grundspillet sendte dem fra en tredjeplads og ned på femtepladsen, hvor de ikke længere selv havde kvartfinaleskæbnen i egne hænder.

- Søndag synes jeg stadig, at vi kæmpede godt og spillede nogenlunde, men vi fik ikke skabt chancer. Vi kunne godt få pucken ind i zonen, men spiller nummer to og tre kom ikke derind for at støtte, og så er det svært at skabe chancer, siger træner Mario Simioni.

Især bekymrer det, at holdet først i de afsluttende minutter, hvor man allerede var bagud med to scoringer, formåede at sætte Aalborg under pres.

- Det var noget af det første, jeg tog op efter kampen, for hvorfor var den desperation der ikke hele vejen igennem kampen. Jeg synes i højere grad, at den var til stede i kampen i Aalborg, men det skal vi have mere af. En form for kontrolleret desperation kan man vel kalde det, siger White Hawks-træneren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...