Socialudvalg: Vi har ikke sparet på bofællesskaber

Ændringer i vagtplanerne kan være forklaringen på den seneste tids uro

På et velbesøgt vælgermøde på Aktivitetscentret i Skagen onsdag eftermiddag var der hård kritik af normeringen på bofællesskaberne, men socialudvalget fastholder, at der ikke er sparet en krone. Foto: Peter Broen
Frederikshavn 11. oktober 2017 19:08

FREDERIKSHAVN: Efter flere dage med hård kritik af forholdene på Frederikshavn Kommunes bofællesskaber har Socialudvalget i Frederikshavn Kommune på et møde onsdag fået en gennemgang af budget og økonomi for Bofællesskaberne. Udvalget fastholder, at der ikke er sparet på Bofællesskaberne i 2017.

"Bofællesskaberne skal som alle andre driftsområder i Frederikshavn Kommune overholde sit budget. I bestræbelsen på at sikre budgetoverholdelse i Bofællesskaberne har det været nødvendigt at lave ændringer i vagtplanlægningen, men det har ikke ændret det samlede timeforbrug", skriver udvalget i en pressemeddelelse. Det sker for "at sikre en højere grad af fleksibilitet af hensyn til borgernes behov og for at give medarbejderne bedre mulighed for at bytte vagter". Fællestillidsrepræsentant for socialpædagogerne (SL) Kathja Ryom bekræfter, at der ikke er sket reduktioner i Bofællesskaberne i 2017. Omlægning af arbejdstiderne vil Katja tage op til drøftelse i MED-udvalget, skriver formand Jørgen Tousgaard og næstformand Pia Karlsen på vegne af socialudvalget.

Tema: KV17 FREDERIKSHAVN

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...