Stærk anden periode gav sejr

Frederikshavn kom på sporet igen

Søren Olsson
Nick Olesen scorede to gange i Rødovre og er nu rækkens mest scorende spiller. Arkivfoto: Bent Bach
Frederikshavn White Hawks 5. december 2017 21:11

ISHOCKEY: Efter en stærk stime var det et skuffet Frederikshavn-mandskab, der gik fra isen i Scanel Hockey Arena søndag eftermiddag efter nederlaget til Odense, men tirsdag kom Frederikshavn flot tilbage og sikrede sig en fortjent sejr på udebane mod Rødovre Mighty Bulls. Slutcifrene lød på 6-2 til Frederikshavn.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom bedst fra start med en scoring fra Morten Andreasen i første periode - en føring, der holdt i de første 20 minutter. Men Frederikshavn kom i den grad igen i anden periode, hvor det blev til fire scoringer på stribe.

Jens Henrik Tönjum nettede to gange, og Cameron Spiro og Nick Olesen hver en, inden Morten Andreasen igen kom på tavlen med sin anden scoring for hjemmeholdet.

I tredje periode holdt høgene kampen under kontrol, og den blev endegyldigt afgjort, da Nick Olesen scorede sit andet mål med seks minutter igen. Dermed kom Nick Olesen op på 16 mål i sæsonen, og han overtager dermed topscorerværdigheden fra holdkammeraten Mark Hurtubise. Kristian Jensen nåede også at komme på tavlen.

Frederikshavn holder sig med sejren på fjerdepladsen i Metal Ligaens grundspil efter 26 af de 50 kampe, der skal afvikles. Esbjerg er to point efter på femtepladsen efter en sikker sejr hjemme over bundproppen Hvidovre. Og Frederikshavn har nu fire point op til lokalrivalerne fra Aalborg på tredjepladsen.

Frederikshavns næste kamp er om en uge på udebane mod Rungsted.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...