Thisted Håndbold mødte overmagten

En knivskarp kontrafase hos favoritterne fra Vendsyssel afgjorde pokalkampen

Mathias Lykke og Thomas Jasper
Thisted Håndbold blev smidt ud af pokalturneringen Santander Cup af stærke Vendsyssel Håndbold. Foto: Nicolas Cho Meier
Håndbold 14. februar 2018 23:08 - Opdateret 14. februar 2018 23:18

HÅNDBOLD: Det blev det helt store deja-vu for Thisted Håndbold onsdag aften i Rolighedshallen. Ganske som det skete for næsten præcis to år siden, blev femte runde af pokalturneringen Santander Cup endestationen mod 1. divisionsklubben Vendsyssel Håndbold, der fejede gulvet med thyboerne.

Vendsyssel vandt opgøret med 38-21.

Hjemmeholdet havde en enkelt føring på 3-2, men herfra stod der naturligt nok Vendsyssel på det meste.

Thisted Håndbold havde problemer med at få den nødvendige fart i angrebet i første halvleg, og det straffede Vendsyssel utallige gange ved at sætte fart i en lynhurtig kontrafase.

- Vi havde inden kampen snakket om, at vi skulle spille med tålmodighed i angrebet, men det skulle bestemt ikke være det samme som at spille langsomt, understreger Thisted-træner Frank Andersen.

Marlene Dragsbæk gjorde sit til at holde thyboerne inde i kampen ved at score syv ud af de ni scoringer i første halvleg, men det gjorde angrebet lidt for forudsigeligt.

Thisted Håndbold gjorde god figur i anden halvleg, men hjemmeholdet var aldrig tæt på at komme videre i pokalturneringen.

- Det er ganske udmærket at score 21 mål mod et hold fra 1. division, når vi kun træner én gang om ugen. De har væsentligt større bredde, så vi må tage det som en oplevelse og så komme videre med turneringen, siger Frank Andersen.

Hos vinderne fra Vendsyssel Håndbold var der især tilfredshed med indstillingen.

- - Jeg har rost spillerne for et godt stykke håndværk. Vi kom hurtigt stort foran, men det fik os ikke til at gå ned i tempo. Det skal spillerne have kredit for, siger Vendsyssel-træner Jakob Voldby, der fik benyttet sig af bredden i sin trup.

- Det var en aften på kontoret. Vi fik sparet en flok spillere og prøvet nogle nye konstellationer af. Det var som en omgang træning, siger Jakob Voldby.

Sara Andersen blev topscorer for Vendsyssel med otte mål, mens Anne Nørkjær, der gjorde comeback efter en korsbåndsskade, scorede syv gange.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...