VEB hentede vigtig sejr

Vendsyssel Elitebadminton nærmer sig slutspilsplads efter sejr over Solrød Strand

Anders Kjærgaard
En småskadet Raul Must slog Hans-Kristian Vittinghus.Arkivfoto: Michael Bygballe
Vendsyssel Elite Badminton 9. november 2017 21:56 - Opdateret 9. november 2017 22:32

BADMINTON: På forhånd havde træner Allan Nielsen erklæret sig tilfreds med et enkelt point.

Men Vendsyssel Elitebadminton (VED) viste storspil og sikrede sig en relativt let sejr torsdag aften over Solrød Strand. Hjemmeholdet vandt med cifrene 5-1.

Estiske Raul Must sikrede forleden Vendsyssel Elitebadminton sejren i golden set i Odense, selvom han blev skadet undervejs.

Han havde ikke fuldstændig overvundet skaden til torsdagens kamp, men viste sig alligevel frem i bedste stil, da han indledte opgøret med at slå Hans-Kristian Vittinghus med 21-16, 21-18.

I den anden herresingle fik VEB’s Victor Svendsen en sløj start og tabte første sæt til Jacob Nilsson med 19-21. Men siden fik Victor Svendsen styr på sit spil og vandt de efterfølgende to sæt med 21-16, 21-13.

Solrød var dog urørlig i damedoublen, hvor Maiken Fruergaard Sørensen og Emma Karlsson besejrede den nye VEB-konstellation Cheryl Seinen og Clara Nistad med 21-18, 21-11.

Dermed reducerede gæsterne til 2-1 i holdkampen.

I efterfølgelsen nappede hjemmeholdets Lasse Mølhede og Emma Wengberg sejren i mixeddouble over Jeppe Bay Madsen og Johanna Magnusson med 21-11, 21-19, og på den anden bane hev herredoublen Jacco Arends og Zvoninir Durkinjak sejren i hus over Rasmus Fladbjerg og Theis Christiansen med 21-11,15-21, 21-17.

Dermed var VEB i front med 4-1 og havde sikret sig sejren og de tre point, der for alvor bringer holdet tæt på slutspillet.

Den sidste kamp - damesinglen mellem VEB’s Beiwen Zhang og Mia Bilchfeldt - havde kun kosmetisk betydning. Den blev vundet af førstnævnte med 22-20, 21-13.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...