Virus-lammer til skoler i Frederikshavn Kommune

Fem skoleklasser i Sæby og ni klasser på Nordstjerneskolen i Frederikshavn er sendt hjem til test

Genrefoto

Genrefoto

FREDERIKSHAVN:Det efterhånden allestedsnærværende coronavirus langede mandag morgen en lammer ud til to skoler i Frederikshavn Kommune.

Kommunen oplyser mandag på sin hjemmeside, at en medarbejder på Nordstjernen Skoleafdeling i Frederikshavn er konstateret smittet med covid-19.

Den pågældende medarbejder har ifølge kommunen haft bred kontakt på skolen, og otte skoleklasser er derfor blevet sendt hjem i karantæne med besked på at blive testet.

Dagen forinden var yderligere en medarbejder på samme skole konstateret smittet, hvilket betød at en børnehaveklasse blev udpeget som nære kontakter med besked på ikke at møde i skole, før de er blevet testet og konstateret smittefri.

Mandag blev også en medarbejder og to elever på Sæbygård Skoleafdeling konstateret smittet med covid-19. Her er fem skoleklasser udpeget som nære kontakter og hjemsendt til test, oplyser kommunen.

En medarbejder på Modtagercentret er også konstateret smittet, og da vedkommende har sin daglige gang på Nordstjernen Skoleafdeling og Frydenstrand Skoleafdeling på Abildvej, er fem elever og tre medarbejdere udpeget som nære kontakter og hjemsendt til test.

Ifølge Statens Serum Instituts seneste opdatering af smittetallene, som var søndag 1. november, er der konstateret 48 positive smittetilfælde i kommunen de seneste syv dage, hvilket giver et incidenstal på 80,6 smittede per 100.000 indbyggere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden