Frederikshavns postbude mest populære

Landets mest tilfredse postkunder findes i Frederikshavn

Jens Ole Pedersen
Postbudene i Frederikshavn er landets mest populære.Privatfoto
Post Danmark 5. juli 2012 14:22

FREDERIKSHAVN: Generelt er danskerne rigtigt glade for deres rødklædte postbude, men ingen steder så
meget som i Frederikshavn.

Det viser en kundetilfredshedsmåling, som Epinion har foretaget for Post Danmark.
- Post er en vigtig del af hverdagen for mange danskere, og vi er meget stolte af at have landets mest tilfredse kunder her i byen. Frederikshavnernes vurdering er et stort klap på skulderne til postbudene og det stykke arbejde, de leverer hver dag uanset vind og vejr, siger Merethe Madsen, der er distributionschef i Frederikshavn.

Verbale roser

I kundetilfredshedsmålingen deler frederikshavnerne flittigt ud af roserne, og postbudene i Frederikshavn opleves som dygtige, venlige og imødekommende. Og det kommer ikke bag på Merethe Madsen.

- For mange er postbuddet et kendt ansigt, som er en fast del af lokalmiljøet, og nok er tiden løbet fra postbuddet, som havde tid til kaffesnak på ruten, men der er stadig overskud til masser af god service, hjælpsomhed og smil, siger Merethe Madsen.
I kundetilfredshedsmålingerne vurderes den kvalitet og service, som postbudene leverer på en skala fra 1 til 100, hvor alt over 80 betegnes som meget højt. På alle måleparametre ligger postbudene fra Frederikshavn på en score over de 90.
- Vi lever af glade kunder og dygtige medarbejdere. Og på trods af de gode målinger vil vi ikke læne os tilbage, men fortsat gå målrettet efter at være den bedste distributør og levere den bedste service, lover Merethe Madsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...