Fredes booker spiller blues

Efter snart 40 år som musiker har Morten Larsen fået album på gaden

Morten Larsen har ved siden af sit job som musikbooker på Café Frederiksberg sparket nyt liv i sin musikerkarriere i duoen Brander/Larsen. Foto: Torben Hansen

Morten Larsen har ved siden af sit job som musikbooker på Café Frederiksberg sparket nyt liv i sin musikerkarriere i duoen Brander/Larsen. Foto: Torben Hansen

AALBORG:56-årige Morten Larsen fra Aalborg har spillet musik i snart 40 år men har aldrig tidligere været med til at udgive en plade. Men nu er det sket.

Sammen med musikerkollegaen og eksilnordjyden Peter Brander har han lavet cd’en ”The Electric Blues Band”, der, som titlen antyder, emmer af blues, men også af soul og rock’n roll.
Ialt 11 fortolkninger af klassiske blues- og rocknumre, som har betydet noget for de to musikere. Det er blandt andet blues standards som ”Good Morning Little Schoolgirl”, Cream-klassikeren ”Strange Brew” og John Fogertys ”I heard it through the Grapevine”.
Det hele er indspillet i Peter Branders studie med hjælp fra en række dygtige musikere, bl.a. bassisten Helge Solberg (Backseat, Rocazino, Poul Krebs, Nanna) og percussionisten Rune Harder (C.V. Jørgensen, One Two, Hanne Boel). Desuden er Carlos Santanas congaspiller Raul Rekow med på et par numre. Flere af studiemusikerne er også med, når Brander/Larsen tager ud og spiller live.

På vej med egne sange

Morten Larsen, der efter et langt liv i musikinstrumentbranchen, nu arbejder som musikbooker på Café Frederiksberg i Vejgaard, har også fået mod på at skrive sine egne sange, som han har en ambition om at få ud på bandets næste plade.

- Jeg har da skrevet enkelte sange i årenes løb, men det er ikke noget, man bare gør med venstre hånd. Hvis det skal lykkes, skal man være fokuseret på og dedikeret til opgaven.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk