Aalborg

Freja til større lokaler

Skindbutikken i Gravensgade er rykket ind i nummer 8 - og får mere plads

Suzan Darilmaz og Lasse Thomsen foran Freja Skind, der i sidste uge flyttede i nye og større lokaler på adressen Gravensgade 8. Foto: Ole Skouboe

Suzan Darilmaz og Lasse Thomsen foran Freja Skind, der i sidste uge flyttede i nye og større lokaler på adressen Gravensgade 8. Foto: Ole Skouboe

AALBORG:Siden 2012 har Freja Skind haft butik i Gravensgade - og det har man stadig.

På grund af pladsmangel og succes med salg af populære skindprodukter, har det imidlertid været nødvendigt at holde flyttedag.

I fredags flyttede Freja Skind til nye og meget større lokaler et par husnumre længere oppe ad gaden, på adressen Gravensgade 8.

Flytningen bliver fejret med åbningssalg, der fortsætter til og med lørdag 8. oktober.

- Vi var naturligvis spændte, da vi tilbage i 2012 åbnede Freja Skind i Aalborg, men vi var også overbeviste om, at der var plads til en special-forretning med skind som vores, fortæller ægteparret Suzan Dagilmaz og Lasse Thomsen, der er indehavere af Freja Skind.

Og ægteparret fik ret.

- Det er gået fantastisk, og Freja Skind har oplevet stor fremgang hvert år. I 2013 åbnede vi vores webshop, og også her har vi ramt plet. Vi oplever hvert år enorme vækstrater, og webshoppen er udvidet med salg på det svenske marked - og snart kommer det norske også til, fortæller Lasse Thomsen.

Freja Skind åbnede sin første butik i Silkeborg tilbage i 1986, og den blev etableret af Suzan Darilmaz’ forældre. I disse dage kan man således også fejre Freja Skinds 30 års jubilæum.

Siden starten har der været fokus på at sælge alt i skindvarer til rimelige priser. Man besøger selv fabrikkerne i Tyrkiet, hvor mange af forretningens varer kommer fra. Det gælder tasker, jakker, sixpence, bælter, punge, jakker og veste.

- Vi er meget billige, fordi intet i produktionen går til spilde. Mange af vore tasker og punge er syet sammen af skindrester fra jakkeproduktionen. Alle de små stykker skind, der bliver til overs, syes sammen i forskellige designs og modeller. Derfor kan vi i mange tilfælde sælge disse produkter til langt under normale priser, fortæller Suzan Darilmaz og Lasse Thomsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst