Frejlev Tennisklub jubilerer med medlemsfremgang

Mogens Mikkelsen (t.v.) og Kjeld Elmann Olsen glæder sig over, at Frejlev Tennisklub kan fejre 25 års jubilæum i fuld vigør.

Mogens Mikkelsen (t.v.) og Kjeld Elmann Olsen glæder sig over, at Frejlev Tennisklub kan fejre 25 års jubilæum i fuld vigør.

FREJLEV:Tennissporten har generelt trange kår, men Frejlev Tennisklub kan lørdag 9. juni fejre 25 års jubilæum med optimisme i højsædet. - Vi har vendt nedgangen i medlemstallet, og for nylig samlede vi 70 børn til åbent hus. En sådan tilstrømning har vi aldrig tidligere oplevet, og tennis appellerer tilsyneladende igen til ungdommen, samtidig med at vi nyder gavn af de senere års store vækst i Frejlev, siger formanden Kjeld Elmann Olsen. Han er blot den fjerde, der har stået i spidsen for klubben. Forgængerne er Ejnar Kjær og Jørn Rosborg samt klubbens stifter Mogens Mikkelsen, der stadig tager en stor tørn og således er frontfigur i jubilæumsudvalget. - Vi har tilrettelagt en lang og afvekslende jubilæumsdag med aktiviteter for både medlemmerne og andre interesserede. Der bliver reception og åbent hus i klubhuset på Frejlev Skolevej, samtidig med at alle børn får mulighed for at spille på banerne, og vi afvikler en jubilæumsturnering i både single og double, inden vi sætter punktum med en jubilæumsfest i RIF’s lokaler i Frejlevhallen, fortæller Mogens Mikkelsen. Han tænker med stolthed tilbage på initiativtagernes entusiasme og den opbakning i lokalsamfundet, der både førte til anlæggelsen af banerne og forbedring af faciliteterne. - Den lokale politiker Kjeld Andersen hjalp os meget i kulissen, og takket være frivillig arbejdskraft og støtte fra en lang række firmaer lykkedes det i 1992 for en forholdsvis beskeden udgift at opføre vores dejlige klubhus, hvorfra der er udsigt til Limfjorden. Frejlev Tennisklub tæller 116 medlemmer og råder over tre turneringshold. I løbet af sæsonen er der ugentlig træning for både børn og voksne, ligesom klubben har stor succes med åbne mandage, hvor der som regel er kø for at komme til at spille på de fire baner. - rwanders