Skagen

Frelsens Hær-butikken i Skagen lukker

Ophørsudsalg i genbrugsbutikken ”Genbrugen” 21. maj

SKAGEN:Forretningen ”Genbrugen” i Skagen lukker den 21. maj, fordi lokaliteterne bag Frelsens Hærs hus i Skagen er utidssvarende og skal fjernes.

Det har Frederikshavns Kommunes tekniske udvalg bestemt.

- Dele af lokalerne i ”Genbrugen” er simpelt hen ikke lovlige - ifølge Frederikshavn Kommunes tekniske forvaltning. Så nu vil jeg gerne vil takke alle de mange dejlige mennesker, der har støttet vores arbejde i mange år. Det har givet rigtig mange, glade kunder og gode timer sammen, siger kaptajn Jytte Ulriksen.

Hun har det overordnede ansvar for både det lokale korps og for butikken.

Skagen Korps vil dog stadig være der for byen.

- Vi fortsætter med sang, musik, middag og forkyndelse. Og vores familiearbejde og julehjælpen er der stadig, ligesom vi stadig er der hver torsdag, siger hun.

Brugt tøj og andet kan stadig afleveres i Frelsens Hærs nye blå containere, der står rundt i byen. Derfor kan publikum stadig være med til at støtte arbejdet i Skagen.

- Siden 1988, hvor butikken åbnede, har vi haft mange forskellige, gode frivillige - ikke blot lokale, men også fra lande som Kina, Taiwan, Irak, Thailand og Indonesien. Mange har ikke altid kunnet forstå sproget, men det er altid gået godt med smil og latter. Vi har også haft folk i samfundstjeneste og i flex-job, siger Jytte Ulriksen.

Sidste handelsdag er den 21. maj - og herefter er ”Genbrugen” i Skagen lukket.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.