Thisted

Fremgang efter stop som forhandler

Nu er der mere travlt og flere ansatte

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Værkstedskæden ”Car People” er efter Kai Højlands vurdering nok lidt eksklusiv, da der er høje krav til værkstedernes kvalitet. I Danmark er der omkring 25 i kæden.

THY-MORS:Efter få uger kan Kai Højland, som er direktør og medejer af Højland Biler i Thisted, Hurup og Nykøbing, og som tidligere var forhandler af Peugeot, konstatere, at det var den helt rigtige beslutning "kun" at være autoriseret værksted for ikke blot det bilmærke, men også Citroen og Hyundai.

- Det går forrygende godt, siger Kai Højland og forklarer, at siden skiftet midt i april er der nu ansat 49 mennesker i de to afdelinger, og det er tre mere end før.

Efter mange år som forhandler begyndte der at være for mange omkostninger, som bilmærket krævede af forhandlerne og en udsigt til at skulle investerer flere millioner i en ombygning af lokalerne på Vilhelmsborgvej få år efter seneste ombygning fik Kai Højland til så at sige at træde på bremsen:

- Det kunne vi som en mindre forhandler ikke magte og vi ville heller ikke.

Derfor droppede han status som forhandler og valgte i stedet at være autoriseret værksted og i et samarbejde med kæden "Car People", som oprindeligt er opstået i Tyskland og som i Danmark tæller omkring 25 værksteder med høje kvalitetskrav.

Foreløbigt koncentrerer Kai Højland sig om de tre mærker, der nu er i huset og har allerede fået tilbud om flere, men indtil videre skal både han og de øvrige ansatte være 100 procent med i det hele inden, der skal ses på andre muligheder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.