Fremtid og farrolle: Vigtige uger for nordjysk golfspiller

Martin Leth Simonsen står over for afgørende uger i sæsonen

Martin Leth Simonsen. Arkivfoto: Martin Damgård

Martin Leth Simonsen. Arkivfoto: Martin Damgård

GOLF:Golfspilleren Martin Leth Simonsen fra Gistrup går ind i nogle af de vigtigste uger både i golfkarrieren og i privatlivet.

På den nordiske Golf Tour, Nordic League, er man i gang med de afsluttende turneringer, der går under fællesbetegnelsen Freja Final Series, og her kan nordjyden, der repræsenterer Hobro Golfklub, endegyldigt sikre sig en plads på Challenge Touren i næste sæson - Europas næsthøjest rangerede Golf Tour.

Kravet er en plads i topfem i den endelige stilling på Nordic League, og med en god sidste runde i sidste uges turnering i Slagelse kom Martin Leth Simonsen lige nøjagtig op på femtepladsen med et forspring på 349 euro ned til svenske Martin Eriksson.

I dag tager spillerne hul på den tredjesidste turnering, Ekerum Öland Masters, og derefter venter blot Race To Himmerland på Himmerland Golf & Spa Resort inden Tourfinalen på Barsebäck Golf & Country Club.

- Jeg tager det lidt, som det kommer. Spiller jeg godt nok, så klarer jeg pladsen i topfem, og spiller jeg ikke godt nok, så kan jeg stadig håbe, at de andre heller ikke gør det. Men jeg prøver så vidt muligt at koncentrere mig om selv at spille godt og ikke gå og holde øje med, hvor der står Eriksson på leaderboardet, siger Martin Leth Simonsen.

Også privatlivet sætter sit præg på de kommende uger.

- Vi slutter turneringen i Himmerland 7. oktober, og min kæreste er sat til at føde 8. oktober, så det kunne være rart at have styr på det hele inden da, siger han.

Senere på efteråret forsøger han også at tage springet direkte op til European Tour på Q-school, hvor han træder ind i anden runde i Spanien i begyndelsen af november.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.