Brønderslev

Fremtiden godt fra start

De unge BI’ere gjorde klubben ære

Det tegner godt for fremtiden.

Det tegner godt for fremtiden.

BRØNDERSLEV:Mens BI’s rutinerede spillere i bordtennisligaen havde en svær weekend uden point, var resultaterne anderledes positive for det unge spillere, der snart er klar til at tage over på højeste plan. Da BI’s 2. divisionshold i weekenden tog til Randers for at spille sæsonens to første kampe var alle i truppen yngre end den yngste på elitedivisionsholdet. Jesper Overgaard og Carl-Johan Norup havde endda tre helt unge holdkammerater.

19-årige Frederik Lund Kjeldsen og 14-årige Bjarke Krog spiller deres andet år på holdet, mens Rasmus Schøn stod overfor sin divisionsdebut i seniorrækkerne. De unge spillere viste hurtigt, at de ikke kun er med for at lære. De har også kvaliteterne til at vinde kampe. I den første double mod Nørreå vandt Frederik og Bjarke en sikker 3-0 sejr. Og da Rasmus Schøn fik sin debut mod B75 vandt han sammen Bjarke en flot og overraskende sejr over to stærke Hirtshals-spillere, der på papiret har over 300 ratingpoint mere end Brønderslev-drengene.

Samlet blev det til to point for BI. Holdkampen mod Nørreå blev vundet med overbevisende 8-3, mens et godt kæmpede BI-hold havde marginalerne imod sig i kampen mod B75, som blev tabt 8-5. Blandt andet fordi Jesper Overgaard og Rasmus Schøn tabte kampens to eneste fem-sæts kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.