Fremtidens madbutik er åbnet i Havndal

Billede er ikke fra Havndal. Arkivfoto

Billede er ikke fra Havndal. Arkivfoto

Lørdag 29. oktober åbnede Dagli´Brugsen i Havndal efter en omfattende modernisering.

Uddeler Lars LISBERG fortæller, at butikken er blevet forvandlet til det Coop kalder Fremtidens Dagli’Brugs.

Det er et nyudviklet koncept for nærbutikker, hvor der lægges mere vægt på, at det skal være den lokale madbutik.

Nye elementer i konceptet er: Større udvalg af frisk frugt, kød og brød. Kaffe til enten at tage med eller drikke på stedet. Flere måltidsløsninger i form af færdigretter, sandwich o. lign. Større udvalg af lokalt producerede varer tilpasset den enkelte butik. Mere direkte kundeinvolvering med møder i alle butikker, hvor kunderne får mulighed for at præge butikkens varevalg og indretning.

Konceptet er blevet testet i en række Dagli´Brugser over hele landet i år, og kunderne har været så begejstrede, at det nu rulles ud over hele Danmark, hvor mindst 100 butikker bygges om over det kommende år.

- Vi er glade for, at vi som nogle af de første får mulighed for at indrette vores butik efter det nye koncept. Resultatet er en mere frisk butik, en mere moderne indretning og samtidig et hyggeligt mødested, hvor vi har plads til flere lokale varer, siger uddeler Lars Lisberg, Dagli´Brugsen.

Nyt i fremtidens Dagli´Brugs er, at de lokale varer får en mere fremtrædende placering og kommer til at fylde markant mere. Der lægges langt mere vægt på inspiration til det daglige måltid, hvor et større udvalg af kød samles med frugt & grønt og vin. Der etableres et nyt kioskområde med frisk kaffe, sandwich, måltidsløsninger som for eksempel færdige salater, foruden de typiske kioskvarer som aviser, blade, spil og tobak mv. ved indgangen, så det bliver hurtigere at købe disse varer. Og så indføres der faste lave priser på de varer, kunderne køber dagligt, eksempelvis mælk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.