Fri debat før vigtige valg

Fyraftensmøde i Brønderslev med debat og politikere

3F og formand Per Chr. Kjeldsen inviterer til fri debat med tre folketingspolitikere og to EU-politikere. Arkivfoto: Peter Broen

3F og formand Per Chr. Kjeldsen inviterer til fri debat med tre folketingspolitikere og to EU-politikere. Arkivfoto: Peter Broen

BRØNDERSLEV:Folketingsvalget rykker nærmere og 26. maj 2019 er der valg til EU Parlamentet. Men hvem mener egentlig hvad? Det vil 3F Midtvendsyssel forsøge at belyse ved at invitere tre folketingspolitikere og to EU-politikere på besøg til et fyr- aftensmøde med fri debat mandag 25. februar.

Politikerne er inviteret til at møde i afdelingen på Nordens Alle i Brønderslev klokken 12, hvorefter dagens program begynder. Det omfatter et besøg på Plejecenter Elmehøj i Øster Brønderslev, hvor plejehjemsleder Jette Ramskov fortæller om dagligdagen som leder på et plejecenter. Ud over at være leder er Jette Ramskov også socialdemokratisk regionspolitiker.

Efter besøget på Elmehøj triller politikerne videre til Psykiatrisk Sygehus i Brønderslev.

Midt på eftermiddagen vender politikerne tilbage til afdelingen og en lille pause, inden der mellem klokken 17 og 19 er fyraftensmøde for alle interesserede og fri debat.

- Med besøg på plejehjem og psykiatri bevæger vi os nok lidt udenfor 3F området, men 3F organiserer jo også serviceassistenterne i psykiatrien og regionerne, så helt væk fra 3F området er vi jo ikke. Og så interesserer 3F sig jo også for andre områders arbejde, herunder arbejdsmiljø, trivsel, uddannelse og tilbagetrækning fra arbejdslivet, forklarer formand for 3F Midtvendsyssel, Per Chr. Kjeldsen.

De tre folketingspolitikere er Ane Halsboe-Jørgensen (S), Lisbeth Bech Poulsen (SF) og Peder Hvelplund (Ø). De to EU-politikere er Ole Nors Nielsen (N) og Morten Klessen (S).

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst