Morsø

Fri parkering på byens offentlige p-pladser

Venstres idé fra sidste sommer blev i går vedtaget, men de nye landsdækkende parkeringsregler skal overholdes

Nu får Frode Jakobsen formentlig fred, ro og fodgængere på sin plads. Arkivfoto

Nu får Frode Jakobsen formentlig fred, ro og fodgængere på sin plads. Arkivfoto

MORS:Det bliver nu tilladt at stille sin bil, så længe man ønsker, på offentlige parkeringspladser i Nykøbing. Det vedtog udvalg for teknik og miljø i går på forslag fra Venstres gruppe.

- Fri parkering er et godt signal at sende til turister og besøgende. Vi har temmelig mange parkeringspladser i Nykøbing, så de vil næppe blive misbrugt. Samtidig er vi opmærksomme på, at der kan være problemer med ulovlig parkering andre steder i byen, hvor vi ikke kan forvente, at politiet altid skrider ind. Vi foreslog at ansætte en person i seniorjob, til at notere disse bilister, men det kunne ikke lade sig gøre, siger udvalgets næstformand Ansgar Nygaard (V), der fremsendte forslaget sammen med partifællen Peter Lillebæk, efter at partiet lancerede ideen sidste sommer.

De steder, som Q-Park nu bliver hyret til at holde øje med, er Fruevej/Sallingssund, hvor delvis parkering på de nye cykelstier kan udløse et girokort på 510 kroner. Det gælder Markedsgade, hvor det kan være vanskeligt at passere den smalle beboelsesgade i nordbyen på grund af holdende biler i begge sider, lovlige så vel som ulovlige.

Endelig vil der blive holdt øje med Støberitorvet. Her er det faktisk ikke meningen, at Frode Jakobsen på sin sokkel skal stå og skue ud over et hav af parkerede biler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.