Morsø

Frihed på to hjul

Henning Elsner er hjemløs på en cykel og har i denne uge cyklet Mors rundt

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

MORS:Måske har du set ham. Med den dansk-svenske gårdhund Felix i cykelkurven og anhængeren med solceller bag på cyklen. En Hus Forbi-hat på den bare isse, store hørebøffer og solbriller i Mors’ skinnende sol.

Han hedder Henning. Og han er hjemløs.

Henning Elsner hoppede på cyklen i 2011 og er i gang med sin fjerde tur rundt i Danmark. Han blev hjemløs i 2010, røg ud i en depression og fik nok af det hele.

- Jeg sprængte mine rammer. Op på cyklen og af sted. Det er den ultimative frihed, siger Henning Elsner, der på cyklen selv arbejdede sig ud af depressionen.

- Folk tager til psykolog, spiser deres piller og tager så hjem til de samme rammer, som gjorde dem deprimeret til at starte med. Vi har alt for travlt til at stoppe op og mærke os selv, siger Henning, der har lært, at han kun behøver to ting for at være glad: Husly og mad.

Alt hvad han ejer og behøver er læsset i cykelanhængeren, som Henning selv har udbygget hen ad vejen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst