Brønderslev

Frikendt for dødstrusler

Pige kunne ikke huske noget om overfald

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:En 17-årig pige fra Brønderslev kan ikke huske meget fra en episode 15. april, hvor hun anmeldte ekskæresten for både trusler på livet og for at have slået hende mange gange.

I og med, at pigen havde fået hukommelsessvigt, blev hendes daværende kæreste, en mand på 22 år, i går i retten i Hjørring frikendt for både dødstrusler og vold.

Han blev dømt for andre forhold. Men dommen lød kun på 30 dages betinget fængsel og en bøde på 1000 kr.

Dommen er for at tanke benzin i Haverslev og i Brønderslev - begge steder for 300 kr. I Haverslev havde han afleveret sit kørekort på Shell-tanken, men han kørte alligevel fra regningen. Bøden på 1000 kr. er for at køre uden kørekort. Det havde han efterladt på Shell-stationen.

Episoden 15. maj havde pigen anmeldt til politiet, og hun blev samme nat afhørt.

Det var under denne afhøring, hun havde forklaret, at eks-kæresten havde truet hende med en spids steak-kniv, ligesom hun havde anmeldt, at han havde slået hende på kroppen flere gange.

Ekskæresten var ved 02-tiden om natten dukket op hos pigen.

Pigen ønskede kun at afgive forklaring, hvis eks-kæresten ikke var til stede. Det accepterede retten.

Som betingelse for, at dommen blev gjort betinget, stilles, at manden ikke begår ny kriminalitet inden for et år, og han skal underkaste sig behandling mod alkohol- og narkomisbrug. Manden er daglig bruger af hash og har også eksperimenteret med stærkere stoffer.

Den 22-årige modtog dommen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.