Friskole får støtteforening

”Den Lille Fri Skoles Venner” er nu en realitet

Forslaget til vedtægter for støtteforeningen blev gennemgået, og med enkelte ændringer blev vedtægterne énstemmigt vedtaget. Foto: Ole Torp

Forslaget til vedtægter for støtteforeningen blev gennemgået, og med enkelte ændringer blev vedtægterne énstemmigt vedtaget. Foto: Ole Torp

DRONNINGLUND:- Foreningens formål er at etablere og bevare Den Lille Fri Skole som samlingssted ved at yde økonomisk og social støtte til såvel Den Lille Fri Skole som almennyttige formål og folkeoplysende aktiviteter på skolen. Desuden er foreningens formål at styrke sammenholdet i Dronninglund By og opland gennem en række fælles aktiviteter til gavn for Den Lille Fri Skole og lokalsamfundet.

Således defineres støtteforeningen ”Den Lille Fri Skoles Venners” formål i de vedtægter, som blev vedtaget på den stiftende generalforsamling på Café Hjørnet i Dronninglund. Der deltog omkring 25 i generalforsamlingen, og en repræsentant for styregruppen, Grete Runnom Kristensen bød velkommen og præciserede, hvad det hele går ud på:

- Dette er ikke kun et skoleprojekt, det er også et fælles kulturelt projekt for Dronninglund.

Herefter blev vedtægterne gennemgået, debatteret og enkelte af paragrafferne blev omformuleret eller fik en tilføjelse, inden de blev énstemmigt vedtaget. Så blev der valgt en bestyrelse på fem medlemmer, som kom til at bestå af Peter Risgaard Mortensen, Asbjørn Ramlov, Søren Lykkegaard, Grete Runnom Kristensen og Hanne Katholm Sørensen. Som suppleanter blev Lise Lundgaard og Merete Knudsen valgt.

Nu skal den nyvalgte bestyrelse i gang med at planlægge forskellige arrangementer, og senest 15. august skal der betales 20.000 kr. som depositum for at man har rettighederne til at starte en skole i 2015. I oktober bliver der stiftende generalforsamling i selve ”Den Lille Fri Skole”.

Stemningen virkede meget optimistisk og entusiastisk, og aftenens dirigent, Jens Rasmussen, som styrede forløbet på fortræffelig vis, afsluttede med en bemærkning, som helt sikkert udtrykte deltagernes indstilling: - Selvfølgelig kommer der en friskole i Dronninglund!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden