Friskole inviterer til to foredrag i april og maj

Frederikshavn Friskole, Koktvedvej 101 i Frederikshavn lægger lokale til foredraget 23. maj,mens Det Musiske Hus er rammen om foredraget 19.april. Arkivfoto: Bente Poder
3. april 2017 07:00

Frederikshavn Friskole præsenterer to spændende foredrag hen over dette forår.

Det første foredrag er med de tv-kendte spøgelsesjægere fra "Er der nogen?" på Tv2. De to gutter, Mikkel og Nicolai fra "Er der nogen?" vil fortælle om, hvordan de fik ideen til programmet og hvordan de kom i gang med at lave programmerne. Derudover vil de vise fraklip, som ikke før er blevet vist på tv.

Foredraget holdes onsdag 19. april 2017, kl. 19.30 i Det Musiske Hus (lille sal), Det næste foredrag er med forfatter Hanne Aalling Risager, som står bag Ressourcedetektiven og bogen "Når børn blomstrer...om at mestre livet." Til foredraget får du indsigt i, hvad der styrer og påvirker et barns udfordringer. Hvad der skal til fra dig, for at et barn løfter sig ud af sine udfordringer og problemer ved egen indre kraft. Foredraget foregår tirsdag 23. Maj 2017, kl. 19.00-21.00 på Frederikshavn Friskole, Koktvedvej 101, 9900 Frederikshavn. Der skal betales entre til begge foredrag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...