Hjørring

Friskoler i volley-dyst

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto:Bente Poder

SKALLERUP:Elever fra fem friskoler var fredag samlet til volleyball-stævne i Hundelev og Skallerup. Og allerede nu har skolerne aftalt, at stævnet skal gentages om et år.

- Turneringen blev så stor, at vi var nødt til at dele holdene i to haller - i Skallerup og Hundelev, fortæller Ian Rubeck Stenz, der er lærer på Skallerup Friskole. Han har sammen med lærer Mette Duck fra Hundelev friskole arrangeret dagen, der omfattede 36 hold med børn fra 1. til og med 10. klasse.

Planlægning og afvikling er forgået i tæt samarbejde med volleyballklubberne i Hundelev og Skallerup.

Eleverne spillede på fem baner i Skallerup og to baner i Hundelev - de yngste elever til og med 3. klasserne dystede i Hundelev.

- Det har været en rigtig god dag med en rigtig god stemning. Eleverne har hygget sig, fortæller Ian Rubeck Stenz og tilføjer, at kampene blev afviklet som Kids Volley-kampe.

- Det er et spil, hvor alle kan være med uanset alder.

De fem skoler, der var med til stævnet var: Skallerup Friskole, Hundelev Friskole, Poulstrup Friskole, Sindal Privatskole og Vendsyssel Friskole fra Mosbjerg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst