Frisør i 25 år

Alice Winther kan fejre jubilæum i dag torsdag 1. oktober

Jørgen Ingvardsen
Alice Winther foran sin salon Zigzag i Dronninglund. Den 1. oktober har hun haft salonen i 25 år. Foto: Jørgen Ingvardsen
Dronninglund 1. oktober 2015 06:46

DRONNINGLUND: I dag 1. oktober er det 25 år siden, Alice Winther åbnede sin første frisørsalon i Dronninglund. Hun kan altså nu fejre 25-års jubilæum, og det skal naturligvis fejres.

- Jeg har kigget i mine gamle bestillingsbøger og fundet ud af, at jeg har mindst 22 kunder, som har været med hele vejen igennem, fortæller jubilaren, der nu har sin salon, Zigzag, i privatboligen på Rørholtvej, men som de første 11 år havde salon på Slotsgade.

- Der er muligvis flere, og de vil alle få et brev, og så vil jeg tilbyde dem den behandling, de fik for 25 år siden til den gamle pris, røber hun.

I 1990 kostede en permanent således 395 kr. Prisen i dag er 755 kroner.

- Jeg elsker mit arbejde, og det har jeg gjort alle årene. Jeg er glad for at komme på arbejde hver dag. I dag føler jeg, at jeg har et luksusliv, men det har da også været hårdt. Da jeg havde små børn og fuldtidsarbejde, kunne det godt være svært at få det hele til at hænge sammen. Jeg kan jo ikke bare lukke tidligt og holde lørdagen fri. Jeg skal være her, når kunderne har tid, siger hun, der startede som elev hos en frisør i Sæby.

- Jeg har altid vidst, at jeg ville være frisør og have min egen salon. Jeg var således ikke ret gammel, da jeg klippede mine dukker, så min fremtid var tidligt på plads. Da jeg skulle starte som selvstændig, var jeg mere usikker. Der var dengang for mange frisører i Sæby, så jeg valgte Dronninglund. Det har jeg aldrig fortrudt, og nu har jeg altså været her i 25 år. Jeg regner da bestemt med også at kunne holde 40-års jubilæum, tilføjer hun.

Jubilæet markeres 1. oktober med åbent hus.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...