Frisøreleven der vandt bronze ved VM

Mia Skriver Nielsens hårde træning bar frugt i Milano, da hun ved sin første frisørkonkurrence vandt individuel bronze i brudeopsætning

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SYDTHY:Da den 19-årige frisørelev Mia Skriver Nielsen drog til sin første frisørkonkurrence, havde hun næppe regnet med de store resultater. Men da hun 6.-8. oktober deltog i OMC Hairworld, frisørernes verdensmesterskaber, vandt hun bronze i disciplinen brudeopsætning, foran 14 konkurrenter fra hele verden, skriver Thisted Dagblad lørdag.

- Jeg er meget lettet over, at al den tid, jeg har brugt på at træne, hvor jeg bare har givet slip på alt andet, er lykkedes, sagde en glad Mia Skriver:
- Det er en vildt fed fornemmelse.

Kæmpe konkurrence

Konkurrencen foregik i Milano, og selvom Mia havde fået at vide, at det var stort, faktisk på højde med, hvad OL er for sportsfolk, har hele oplevelsen gjort dybt indtryk på hende.

- Der er så mange mennesker, det kan man slet ikke forestille sig. Det har været den fedeste oplevelse, sagde hun.
Lidt over 1000 deltagere fra 55 forskellige lande kæmpede i de mange discipliner, der udover hår også bød på bodypaint og kunstfærdige negle.
Deltagerne er i gang 200 af gangen og har en begrænset tidsramme til at klippe, farve eller sætte hår, afhængigt af den disciplin, de stiller op i. Juniorerne, som Mia Skriver var en del af, bruger ikke levende modeller. I stedet skal de style deres dukkehoved så kunstfærdigt og indbydende som muligt, da det er marginalerne, der kan være afgørende.
- Det har været meget inspirerende, og meget spændende at blive bedømt, sagde Mia.

Blod på tanden

Den omfangsrige konkurrence optog meget tid, så det var i beskedent omfang, Mia Skriver oplevede byen. Til gengæld har det flotte resultat givet hende blod på tanden.

Det næste projekt er DM i Skills, hvor der bliver rift om pladserne. Fra frisørskolen i Aalborg, hvor Mia er elev, er der nemlig udtaget fire deltagere, mens der kun er plads til tre ved konkurrencen.
- Og så er der lige svendeprøven til april, siger Mia med et smil.
Mia var også med til at sikre det danske juniorlandshold samlet bronze i disciplinerne modeklip og aftenmode.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk