Frivillig fredag i Sæby

Vis den energi og livsglæde, frivilligt arbejde giver og sætte fokus på de typer af frivilligt arbejde, der har lokalsamfundet som omdrejningspunkt.

SÆBY:Det er vigtigt at synliggøre frivilligheden - derfor vil Frivilligt Samråd i Sæby og Omegn markere ”Frivillig fredag” 26. september på Sæby Torv, Det er den nationale fejring af frivillighed og foreningsliv i Danmark.

Årets underoverskrift ” Frivillig, der hvor du lever” har en dobbeltbetydning.

Det handler om at vise den energi og livsglæde, frivilligt arbejde giver og sætte fokus på de typer af frivilligt arbejde, der har lokalsamfundet som omdrejningspunkt.

På frivillighedsdagen er der frivillighed og aktivt medborgerskab i alle afskygninger.

Frivillighed er forskellig fra sted til sted, og denne mangfoldighed kommer til udtryk på dagen.

På Sæby Torv kommer der en stor planche, hvor den tidligere Sæby Kommune er opridset og de frivillige foreninger og grupper markeret med navn, adresse, kontaktoplysninger og antal frivillige.

Der er mange frivillige i Sæby og omegn, der gør en stor forskel – yder en stor indsats. En del af dem vil være at træffe på torvet fredag eftermiddag, så besøgende får rig mulighed for at høre om det frivillige sociale arbejde i Sæby og omegn.

Arrangementet starter kl. 15.30, hvor borgmester Birgit Hansen holder åbningstalen og fra kl. 16.00 spiller Ibsens Kapel - og der er gratis kaffe og kage. Kom og få en snak med de frivillige.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden