Frivillig Fredag på catwalken

Øens mange foreninger og frivillige viste fredag eftermiddag og aften, hvad de har at byde på

Helle Mogensen
Natteravnene var blandt de mange foreninger, der gik catwalk på Morsø Folkebibliotek i forbindelse med Frivillig Fredag 2016. Foto: Bo Lehm
Morsø 30. september 2016 18:56

MORS: Morsø Folkebibliotek dannede rammen, da repræsentanter for øens mange frivillige og foreninger i går eftermiddag og aftes satte hinanden stævne til den første Frivillig Fredag på Mors.

Mere end 50 foreninger og frivillige initiativtagere var repræsenteret på knap 40 stande på biblioteket, hvor Henning Sørensen (V), formand for det sociale udvalg i Morsø Kommune bød foreninger, frivillige og de mange publikummer velkommen.

I sin tale henvendte Henning Sørensen sig direkte til de frivillige og foreningerne.

- Jeg tror ikke, I ved, hvor stor betydning I har for samfundet i det daglige. I er med til at udvikle, give personlighed og livsglæde. Det betyder så meget for os alle sammen, sagde Henning Sørensen og tilføjede:

- I skal være stolte af, at I er med til at gøre en forskel, og det vil jeg gerne rose jer for på kommunens vegne.

Det summede af snak og latter på biblioteket, hvor publikum ud over markedspladsen med de frivilliges og foreningernes stande kunne opleve live musik med lokale unge artister, debatoplæg og kunstinstallationer krydret med smagsprøver fra øens madklubber.

Arrangementet bød også på aktivitetsshow ad to omgange, hvor frivillige og foreninger gik catwalk for at præsentere deres tilbud og dermed vække interesse hos måske kommende medlemmer blandt publikum.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...