Morsø

Frivillig Fredag på catwalken

Øens mange foreninger og frivillige viste fredag eftermiddag og aften, hvad de har at byde på

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Medlemmer af Samklang var en tur på den røde løber. Foto: Bo Lehm

MORS:Morsø Folkebibliotek dannede rammen, da repræsentanter for øens mange frivillige og foreninger i går eftermiddag og aftes satte hinanden stævne til den første Frivillig Fredag på Mors.

Mere end 50 foreninger og frivillige initiativtagere var repræsenteret på knap 40 stande på biblioteket, hvor Henning Sørensen (V), formand for det sociale udvalg i Morsø Kommune bød foreninger, frivillige og de mange publikummer velkommen.

I sin tale henvendte Henning Sørensen sig direkte til de frivillige og foreningerne.

- Jeg tror ikke, I ved, hvor stor betydning I har for samfundet i det daglige. I er med til at udvikle, give personlighed og livsglæde. Det betyder så meget for os alle sammen, sagde Henning Sørensen og tilføjede:

- I skal være stolte af, at I er med til at gøre en forskel, og det vil jeg gerne rose jer for på kommunens vegne.

Det summede af snak og latter på biblioteket, hvor publikum ud over markedspladsen med de frivilliges og foreningernes stande kunne opleve live musik med lokale unge artister, debatoplæg og kunstinstallationer krydret med smagsprøver fra øens madklubber.

Arrangementet bød også på aktivitetsshow ad to omgange, hvor frivillige og foreninger gik catwalk for at præsentere deres tilbud og dermed vække interesse hos måske kommende medlemmer blandt publikum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.