Frivillige går ikke forgæves ned ad trappen

Programmet for den ottende Musik Under Trappen er næsten klart - flere frivillige søges

Langt hovedparten af de navne, som skal spille til Musik Under Trappen, er fundne, men der er endnu nogle ledige pladser til orkestre, som enten vil afprøve deres talent i fuld offentlighed eller bare komme og spille i teltet igen.
arkivfoto: Henrik BO

Langt hovedparten af de navne, som skal spille til Musik Under Trappen, er fundne, men der er endnu nogle ledige pladser til orkestre, som enten vil afprøve deres talent i fuld offentlighed eller bare komme og spille i teltet igen. arkivfoto: Henrik BO

HIRTSHALS:De kan ikke tilbyde nogen løn, men de lover, at det er smadderskægt at hjælpe til den store, årlige musikbegivenhed i Hirtshals. - Det er sjovt at hjælpe til. Flere har været med i alle år, det er ligesom til Dana Cup, fortæller formanden for Hirtshals Musikforening, Rasmus Jespersen. Selv om der er mange trofaste, der hjælper på alle mulige måder, så er der plads til flere. Gule og røde kort Hvis man er en gruppe eller en arbejdsplads, så kan man også melde sig til. - Vi har blandt andet fået tilsagn fra Hjørring Dommerklub, som tager en aften som bartendere iført dommertøj med røde og gule kort. Har man som firma lyst til at profilere sig i forbindelse med en barvagt, kan man kontakte os, siger Rasmus Jespersen. Næsten klart program Årets udgave af Musik Under Trappen, som er den ottende i rækken, kan byde p ikke så lidt af hvert musikmæssigt. - Vi byder på en blanding af pop, rock, harmonika, country, folk, heavy, jazz og meget andet, fortæller Rasmus Jespersen om programmet. Indtil nu er der flere end 20 navne på plads til aftenkoncerterne i Hirtshals, så hvis man vil være med og fylde de sidste knap ti pladser ud, så skal det være nu, man melder sig til. Musikerne leverer også deres arbejdskraft gratis. - Vi plejer at have omkring 30 orkestre, så der er tre, der spiller hver aften. Sidste år besøgte omkring 4500 teltet, som åbner ved 18-tiden og lukker sådan cirka seks timere senere. Det pæne besøgstal kalder Rasmus Jespersen for ganske fantastisk. Årets udgave af Musik Under Trappen finder sted fra 21. til 29. juli.