EMNER

Frivillige ildsjæle hædret

Fem frivillige foreningsfolk blev prist for deres store indsats i foreningerne

Frivillig indsats udløste hæder til Margit Chemnits, Helle Kirketerp, Simon Aagaard og Helene Wognsbæk. Ole Andreasen var ikke til stede ved prisuddelingen.

Frivillig indsats udløste hæder til Margit Chemnits, Helle Kirketerp, Simon Aagaard og Helene Wognsbæk. Ole Andreasen var ikke til stede ved prisuddelingen.

Hver dag knokler lokale ildsjæle i kommunens foreninger for at skabe aktiviteter for både børn, unge og voksne. Brønderslev Kommune har netop hædret fem dynamiske ildsjæle for deres indsats. ¿ De frivillige gør en fantastisk indsat for andre. Vi kan ikke drive en kommune uden dem, sagde Mikael Klitgaard, der overrakte priserne. Simon Aagaard, Dronninglund Idrætsforenings håndboldafdeling, modtog prisen for sin indsats som træner, bestyrelsesmedlem og ikke mindst dynamisk formand for Dronninglund Cup gennem 18 år. ¿ Uden Simon ingen Cup. Han er den dynamiske og samlende kraft, lød en del af begrundelsen. Helene Wognsbæk Jensen modtog prisen for sin indsats i FDF Brønderslev gennem hovedparten af sit 30-årige liv. De sidste 10 år som leder, og de seneste fire år som medlem af kredsledelsen. ¿ Store pædagogiske evner, den samlende kraft i arbejdet, respekteret og afholdt af både børn og forældre. Kredsens midtpunkt, lød indstillingen. Helle Kirketerp modtog prisen for sin indsats i Judoklubben Ørsø. ¿ Som primus Motor gennem mange år har hun mere end nogen anden æren for klubbens store fremgang og flotte resultater ¿ både sportsligt og socialt. Siden 2005 er hun klubbens formand. Ole Andreasen modtog prisen for sin indsats for FDF Dronninglund gennem cirka 40 år ud af sit 50-årige liv. ¿ Altid den engagerede, inspirerende og udfordrende leder for alle ¿ også for de mindste børn, lød roserne. Margit Chemnitz modtog prisen for sin indsats i Klokkerholm Idrætsforening og byen Klokkerholm som frivillig leder gennem mange år, i bestyrelser og som træner. - Altid den dynamiske og støttende "sejtrækker", lød ordene om prismodtageren fra Klokkerholm.