Frivillige indstiller eftersøgning af 17-årig pige

En gruppe frivillige har nu ikke flere spor i eftersøgningen af 17-årig pige, der forvandt i Korsør søndag.

Mandag eftermiddag indstillede politiet eftersøgningen af en 17-årig pige, der ikke er set, siden hun søndag morgen tog afsked med to veninder ved Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

Og tirsdag aften måtte en gruppe frivillige, der havde fortsat eftersøgningen på eget initiativ også stoppe arbejdet.

- Kære alle, der har fulgt os med kærlig og engageret opmærksomhed: Den frivillige eftersøgning af Emilie er sluttet tirsdag klokken 20, skriver en bruger på en Facebook-gruppe, der er oprettet for de frivillige.

- Vi har lige nu ikke flere spor at gå efter. Vi har takket være jeres uforglemmelige indsats været over alt, og vi kan ikke gøre mere lige nu.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tidligere oplyst, at den 17-årige Emilie var tynget af kærestesorger, da hun tog afsked med sine to veninder søndag morgen.

Selv om gruppen af frivillige tirsdag indstillede deres eftersøgning af pigen, så har man ikke opgivet at finde hende i god behold.

- Det betyder ikke, at vi har opgivet håbet. Og hvis der kommer nye informationer, der giver os noget at gå efter, vil vi naturligvis genoptage vores indsats, skriver brugeren på Facebook-gruppen, der har flere end 7500 medlemmer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.