Frivillige unge laver rockkoncert mod sult

En gruppe unge aalborggensere arrangerer rockkoncert på Skråen for at hjælpe verdens fattigste.

Rock mod sult. Mathilde Heiberg, Michelle Lauritzen og Rune Persson var mandag på gaden for at omddele de sidste flyers til fordel for deres arrangement.
 Foto: Thomas Vinther

Rock mod sult. Mathilde Heiberg, Michelle Lauritzen og Rune Persson var mandag på gaden for at omddele de sidste flyers til fordel for deres arrangement. Foto: Thomas Vinther

Sult og nød er efterhånden blevet hverdag mange steder i Asien, og lige nu truer en større katastrofe også i det sydlige Afrika. Det har fået en gruppe unge fra Folkekirkens Nødhjælps netværk i Aalborg til at tage et usædvanligt initiativ. Som optakt til den store landsindsamling på søndag laver de nemlig en rockkoncert på Skråen torsdag aften. Og det er der en helt bestemt grund til, fortæller frivillig Rune Persson. {{-------------------------------- LYD: 2702 RUNE TID: 00:14 UD : ...stadigvæk støtte ----------------------------------}} Ved koncerten på Skråen kan man blandt andet opleve First Miles og Ford T, som begge optræder gratis til fordel for Folkekirkens Nødhjælp.