Thisted

Frivilligpris gik til stifter af værested

Kirsten Agger, der startede Sognets Dagligstue for 25 år siden, fik tildelt prisen ved Frivillig Fredag

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Camilla Andie Nielsen, Hurup, og Carina Snejstrup, Thisted, begge elever på social- og sundhedsskolens grundforløb, kunne godt forestille sig selv at arbejde som frivillige.

THISTED:Kirsten Agger, der for 25 år siden tog initiativ til at starte Sognets Dagligstue, blev i går hædret med Frivilligprisen 2015. Det skete i forbindelse med arrangementet Frivillig Fredag på Storetorv i Thisted.

Det er da også Kirstens Aggers vedholdende engagement i Sognets Dagligstue, der er begrundelsen for, at hun blandt seks kandidater blev udvalgt til at modtage frivilligprisen i år.

I sin tale ved overrækkelsen fremhævede Hans Jørgen Ravnborg, bestyrelsesformand i Frivilligcenter & Selvhjælp, at Kirsten Agger som frivillig yder en omsorg, der er helt unik, til rigtig mange mennesker i det daglige.

- Samtidig med dette står du også i spidsen for hele driften af Sognets Dagligstue, og din opmærksomhed er ikke kun omkring de gæster, som lige er til stede. Du er også opmærksom på, at der kan mangle nogen, som normalt kommer, og det bliver så undersøgt, lød det i talen.

Sognets Dagligstue havde naturligvis en stand ved det store frivilligmarked Frivillig Fredag, ligesom en lang række andre foreninger og organisationer. Også elever fra social- og sundhedsskolens grundforløb deltog i år, både med egne stande og som nysgerrige gæster, der godt kunne finde på selv at melde sig som frivillig en dag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst