Frochs promotor: Kessler er en af tre muligheder

Eddie Hearn kan godt se en tredje kamp for sig mellem Kessler og Froch, hvis altså sidstnævnte fortsætter.

Mikkel Kessler er en attraktiv modstander for Carl Froch. Men det er der også andre boksere, der er.

Sådan lyder det fra Carl Frochs promotor, Eddie Hearn, to dage efter at hans bokser forsvarede sin VM-titel hos bokseforbundet IBF foran 80.000 tilskuere.

- Han har tre muligheder, som jeg ser det, og det er James DeGale, Mikkel Kessler og Julio Cesar Chavez junior, siger Eddie Hearn til Sky Sports.

Engelske Carl Froch knockoutede lørdag landsmanden George Groves med en hård højrehånd i 8. omgang, så han nu har besejret Groves to gange.

Mikkel Kessler tilføjede i 2010 Carl Froch det første nederlag i hans karriere som professionel, men englænderen revancherede det sidste år med en sejr i O2 Arena i London.

En tredje kamp mellem Kessler og Froch vil kunne sælge mange billetter både i Danmark og England, men ifølge Eddie Hearn er det slet ikke sikkert, at det kommer så langt.

- Jeg mener ikke, at der er nogen garanti for, at Carl Froch bokser igen.

- Hvis jeg skulle vædde om det, ville jeg sige, at han gør det. Men det er meget svært efter sådan en storslået aften at finde den rette kamp, der kan få ham til at stå ud af sengen klokken fem om morgenen og tage løbeturene på bakkerne og de hårde omgange i sparringen, siger Eddie Hearn.

36-årige Carl Froch har 33 sejre og 2 nederlag som professionel.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.