Frosne fodboldbaner giver problemer for sæsonstarten

Vejret driller fodboldbaner i hele landet - også i Thy

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

THY:For de fleste ungdoms- og serierækker i fodbold starter sæsonen omkring påske, men frosten har endnu ikke sluppet sit tag i banerne, og det er derfor stadig tvivlsomt, om der overhovedet kan spilles på Thys fodboldbaner. Thisted Kommune har ansvaret for banerne, men hos Teknik og Erhverv har man ikke haft mange muligheder for at gøre banerne fodboldklar.

- Vi kan ikke gøre noget, så længe der er frost i banerne. Derfor har vi heller ikke klargjort nogen baner endnu, siger Bjarne Karlsen, der er driftsassistent ved Drift- og Anlægsafdelingen, der hører under Teknik og Erhverv.

Fra Thisted Kommunes side kan man ikke love, at man klarmelder banerne til næste torsdag, hvor de første kampe spilles.

I blandt andet Aarhus, Aalborg og Skive har kommunerne valgt helt at lukke for brugen af fodboldbanerne. Så langt vil man dog ikke gå hos Thisted Kommune.

- Det er op til hver enkelt klub, om de vil spille. Klubberne skal dog have den ros, at de normalt plejer at være rigtig gode til at skåne banerne, så vi overvejer ikke officielt at lukke banerne ned, siger Bjarne Karlsen.

Hos Hanstholm IF og FS Midtthy har man ikke besluttet sig endnu, men frygter en udsættelse. I Klitmøller hos FS Vestthy satser man til gengæld på at spille, hvis vejret fortsætter som nu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.