Aalborg

Frost i Musikkens Hus

Koncertsalen omdannes til biograf med live-musik

AALBORG:Alle landsdelens små prinsesser og pirater kan godt begynde at glæde sig. Til sommer viser Musikkens Hus Disney-filmene Frost og senere Pirates of the Caribbean på et stort biograflærred.

Når Frost vises i koncertsalen 5. juni bliver filmens sange fremført live af Odense Symfoniorkester med kor og solosangere. Det er populære filmhits som ”Lad det ske” og ”Skal vi ikke bygge en snemand”.

- Frost er mere end en film - det er et verdensomspændende fænomen. Aldrig før har danske fans haft mulighed for at opleve den hjertegribende fortælling om Elsa og Anna sådan her: Disneys magiske univers udfoldet i Danmarks smukkeste koncertsal med et komplet symfoniorkester på scenen, siger Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus.

Pirater og live-musik

Den 9. og 10. juni vises filmen Pirate of the Caribbean 3, At World’s End. Tidligere har de to foregående film spillet for fulde huse, og igen er det Aalborg Symfoniorkester, der fremfører filmens musik live.

- Vi glæder os til igen at føre filmuniverset sammen med alt dét, som live klassisk musik kan. Det er to kunstneriske genrer, der sammen rammer alle sanser og løfter fortællingen til helt nye højder, siger Lasse Rich Henningsen. Forestillingen Pirates of the Caribbean har en aldersgrænse på 11 år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.