Frosten driller tv-dækning af TFC-kamp

Thisted FC må flytte søndagens topkamp til kunstgræsbanen, men der mangler ordentlige tv-forhold

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kampens tilskuere må nøjes med betonplateauet i baggrunden til søndagens topkamp. Foto: Peter Mørk

THISTED:Søndag eftermiddag møder Thisted FC Esbjerg fB i en hård kamp i toppen af NordicBet Ligaen.

Kampen skulle efter planen spilles med tv-dækning på Sparekassen Thy Arena, men frost og vand fra tøsne har efterladt direktøren i Thisted FC, Karl Kristian Guldhammer, med en ukampdygtig fodboldbane. Derfor bliver spillestedet flyttet til TFC’s egen kunstgræsbane.

Stadig tv-dækning

Søndagens kamp skulle efter planen sendes live af TV3 Sport, men baneflytningen til de mere ydmyge rammer på kunstgræsbanen giver dog visse udfordringer. Her er der nemlig ikke tv-forhold, men Karl Kristian Guldhammer har dog en løsning klar.

- Vi får stillet et fire meter højt stillads op, hvor der er den plads, som TV3 kræver, siger han.

Udover mangel på et tv-tårn, så må tilskuerne også kigge langt efter de vanlige siddepladser på Sparekassen Thy Arena. Karl Kristian Guldhammer håber dog på, at det ikke bliver et problem. En topkamp mod Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg ville trække en del tilskuere til tribunen på Sparekassen Thy Arena, men de må i stedet se kampen i jordhøjde.

- Vi har faktisk udmærkede faciliteter ved kunstgræsbanen, men tilskuerne kommer nok til at stå op. Enten ved den ene sides bander, eller på plateauet på modsatte side. Det er svært at sige, hvad det kommer til at koste i antal tilskuere, og meget af det kommer nok også an på vejret, siger Karl Kristian Guldhammer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.